Alip please baca (alip atau pun fauzi shj)

View previous topic View next topic Go down

Alip please baca (alip atau pun fauzi shj)

Post  axsk8er on Sat Aug 22, 2009 3:07 pm

weh alip nie aku shakim kawan suhairi yang nk wat server ro tuh, weh aku ada bbrp cadangan utk server ro dan juga server ryl hang.
RYL
1. hang kena lantik gm yg leh wat keja . hang kena la bg tugas kat gm. cth gm yg jaga server , gm yg jaga system , gm yg jaga donation dan gm yg jaga event. kalau ang mem bg jew gm nanti hang pening.
2. hang kena la register mol dan jugak pay pal(utk luar negara nk donate) sbb senang sikit org biasa nk donate. bukan semua orang ada bank account.

Ragnarok
1. aku akan cuba siapkan server tersebut.
2. webmaster pun aku dah jumpa. kalau ang nk tlg wat website pun x pa gak.
3. hg nk jd gm x dlm game ro tuh? (aku cadangkan hg x jd gm, sbb nanti hang bosan sebab nanti jd cm ryl. jd gm pastuh bosan + pening kepala.
4. aku dah siapkan list donate item (aku rasa hang dah tgk kot)
5. server tuh aku bg max lvl 254 utk player dan 255 utk gm
6. tp dalam server tuh aku x letak item mall(sbb aku x nk harga barang dlm server jatuh)
7. kemungkinan aku akan wat custom item
8. pasal server ro x pew aku handle, ang cuma kena tlg member aku wat website jew.

avatar
axsk8er

Posts : 6
Join date : 2009-08-07
Age : 25
Location : behind you

View user profile http://www.kami-community.webs.com

Back to top Go down

Re: Alip please baca (alip atau pun fauzi shj)

Post  Admin on Sun Aug 23, 2009 5:22 pm

Okeh .. Yg tu AKu boleh handle ... ^^

Admin
Admin

Posts : 59
Join date : 2009-08-04

View user profile http://ryl2battleroyal.webmmorpg.net

Back to top Go down

ok........www

Post  axsk8er on Sun Aug 23, 2009 7:46 pm

Admin wrote:Okeh .. Yg tu AKu boleh handle ... ^^
hurm . handle yg mana ? yg ryl kew yg ro??
avatar
axsk8er

Posts : 6
Join date : 2009-08-07
Age : 25
Location : behind you

View user profile http://www.kami-community.webs.com

Back to top Go down

Re: Alip please baca (alip atau pun fauzi shj)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum